Hívjon minket:+36 (30) 470 9987

Engedje meg, hogy megajándékozzuk Önt egy ingyenes fogtechnikai munkával!

 

 

Fogorvosként biztosan Ön is mindig azon dolgozik, hogy pácienseinek a legjobb minőséget és legkorszerűbb megoldásokat nyújtsa, és ezzel együtt saját munkájára is büszke lehessen.

Azonban hiába zseniális fogorvos Ön, rossz vagy akár csak közepes minőségű fogpótlással dolgozni maga a rémálom. Ha egyáltalán nem jó és emiatt újra kell jönnie a páciensnek elégedetlen és csalódott lesz, nagyon. Ön pedig kezdhet aggódni, hogy vajon a javítás után jó lesz vagy sem? Jön a kétely és amikor a páciens legközelebb beül a székébe nem csak ő reménykedik abban, hogy használható lesz a fogpótlás.

De akkor sincs sokkal jobb helyzetben, amikor nem teljesen használhatatlan, de a tökéletestől távol áll a kapott fogmű. Hiszen ha nehezen illeszkedik vagy kényelmetlen, akkor is Önnek kell megoldania azt. Ilyenkor kezdődik a korrekciók végeláthatatlan sora, a faragás, a csiszolás, hogy nagy nehezen passzoljon a pótlás.  Közben pörögnek a percek, a székben ülő páciens is látja, érzi, hogy valami nem tökéletes, Ő is feszült lesz. De nem csak ő, hiszen amikor csúszás van a rendelésben, akkor ideges a váró, aggódik az asszisztens és az Ön pulzusa is az egeket veri.

Mi, Az Ágoston Precíz Dentálnál is ezért dolgozunk. Ahogy a nevünk is mutatja, számunkra a precizitás a legfontosabb!  Magasan képzett munkatársaink ezért kizárólag, tökéletesen elvégzett munkát adnak ki kezeik közül. A saját minőségi elvárásainkat csúcstechnológia támogatja!  A legmagasabb színvonalat fejlett, modern eszközök, és a folyamatosan fejlesztés biztosítja ügyfeleink számára.

 

Ön is kipróbálná a munkánkat, amire fogorvos kollégái az alábbiakat mondták?

 

Mit kap Ön az ingyenesen letölthető kuponért cserébe?

- Az első megrendelését tőlünk ingyenesen elvégezzük!

- Bármilyen munkára vonatkozik, nincs megkötés, nincs apró betű!

- Az elkészült munkát a rendelőjébe szállítjuk!

- Nem vállal kötelezettséget!

Milyen munkákra vonatkozik az ajánlatunk?

Bármilyenre! Nincs apró betű, nincs rejtett költség. Azért csináljuk, mert így szeretnénk új fogorvos partnerekkel gazdagodni, akikkel kölcsönösen elégedetten tudunk hosszú távon együtt dolgozni.

Természetesen, ha a próbamunkát követően nem elégedett velünk, úgy nem köteles velünk dolgozni a jövőben sem. Ha viszont igen, akkor ismerni fogja azt a kiemelkedő minőséget és odaadást amivel a munkánkat végezzük!

Hogyan tudja beváltani a kuponját?

Feliratkozása után egy emailt fog kapni tőlünk, amellyel megküldjük a kuponkódját! Az első megrendelésénél tüntesse fel a kuponkódot, így azt ingyen vállaljuk, de ugyanolyan alapossággal, precizitással és odafigyeléssel készítjük el Önnek, mint minden esetben!

Meddig tudja beváltani a kuponját?

A kuponnak nincs lejárata, keressen meg minket próbamunkával bármikor.

Ha már rendelkezik kuponkóddal töltse le itt a munkalapot, és küldje el az első megrendelését emailben!

 

 

Iratkozzon fel a kupon mellett hírlevelünkre is!

Ha most feliratkozik hírlevelünkre, akkor a kupont tartalmazó levelünk után rendszeresen kap tőlünk olyan tippeket, tanácsokat és segédanyagokat, amellyel Ön is átélheti, hogyan tud könnyen, gyorsan és idegeskedés nélkül fogpótlásainkkal dolgozni.

Azokat az apró műhelytitkainkat áruljuk el, amelyekkel az általunk készített fogpótlások úgy illeszkednek majd, mint két Lego darab.

Válassza ki az űrlapon a Hírlevél opciót is! 

Kupon letöltéséhez, kérjük adja meg az adatait!

Marketing engedélyek

Az Ágoston Precíz Dentál a fenti adatokat arra használja, hogy kapcsolatba lépjen Önnel és információkat, valamint marketing ajánlatokat juttasson el Önnek. Kérjük, az adatkezelési tájékoztató megismerésének tudatában válassza ki, hogy hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel:

Megrendelőlap letöltése

Amennyiben már igényelte a kuponkódját, itt tudja letölteni a Megrendelőt, amivel kérheti ingyenes fogtechnikai munkáját! 

Hasznos segítséget kaphat a kupon beváltásához és megrendeléshez a lenti Gyakori Kérdésekben!


Szigeti út 50.

Pécs, Magyarország

TEL:

+36 (30) 470 9987

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

E-mail:

precizdental@gmail.com