Hívjon minket:+36 (30) 470 9987

Nem hiszed el, mi történt velünk 2019-ben!

Nem hiszed el, mi történt velünk 2019-ben!

Egyet biztos nem mondhatunk el 2019-ről! Mégpedig azt, hogy unatkoztunk volna. Túl egy rázós éven, laborfelújításon és bővítésen, vadonatúj célkitűzésekkel indultunk neki az új évnek.


Hogy mi a titok?
Az Ön és páciensei elégedettsége számunkra az első! Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön rendelőjében is iszonyatosan fontosak a határidők. Így nem kérdés, hogy azok maximális betartásával és az állandó minőség produkálásával a legjobbat akarjuk nyújtani Önnek. Visszajelzései pedig fontos a számunkra, hisz a fejlődésünket szolgálja, és azonnal beépíthetjük a gyakorlatba.

Tehát „friss, ropogós” fogtechnikai laborunkban azzal kezdtük az évet, hogy letettük kitűzött céljaink stabil alapjait. Márpedig célok voltak bőven. 🙂

Most elárulom, hogyan álltunk neki. Az Önnel folytatott tökéletes kommunikáció fenntartása érdekében tovább erősítettük a belső összhangot, pontosan definiáltuk a feladatköröket, megszüntettük az apró bizonytalanságokat. Észlelhette, hogy egy úgynevezett „forródrót” alakult ki, ahol senki sem fél kérdezni, hisz minden apró információ létfontosságú lehet a páciens életminősége szempontjából is.

Közös munkánk zökkenőmentességét szolgálja továbbá az iroda személyzete, akik gondoskodnak a bejövő, valamint kimenő munkák precíz nyilvántartásáról, pontos nyomon követhetőségéről és az elszámolásról. Mindannyiunk kényelméért van fogfutárunk, aki nagyon pontosan hozza-viszi a lenyomatokat, kész munkákat.

Nagy segítséget jelentenek ebben a közös munkában tanulóink, „saját nevelésű” kollégáink, akikkel már fél szavakból is megértjük egymást. Úgy érezzük – bár sok idő és türelem kellett hozzá -, mindenki megtalálta a helyét, letisztultak a munkafolyamatok, belaktuk a régi-új helyet.

De ez mégsem volt elég! Nem elégedhettünk meg ennyivel, tovább mentünk és új marketing stratégiát dolgoztunk ki azért, hogy újabb praxisokkal ismertethessük meg a „Precíz” minőséget. Honlapunkon részletesen bemutatjuk fogtechnikai laborunkat, szolgáltatásainkat fotókkal illusztrálva. Folyamatos frissítéseinket itt találja:

https://agostonprecizdental.hu/

Számunkra a Facebook, valamint az Instagram is hasznos eszköznek bizonyult. Nézzen be fotókért, esettanulmányokért, hasznos blogcikkekért:

https://www.facebook.com/agostonprecizdental/

A jó pap is holtig tanul! A Dental World idén sem maradhatott ki, hisz ez a rendezvény nem csupán az újdonságok bemutatásának, megismerésének hasznos fóruma, hanem a kapcsolatápolás és -építés szempontjából is kitűnő lehetőség!

Most már minden kész, hátradőlhetünk. Szó sincs róla! Laborvezetőnk továbbképzéseken új anyagokkal ismerkedett, ezáltal alkalma nyílt újabb területek felfedezésére. Ez nagyban segíti mindannyiunk munkáját, hisz a fejlődés nem állhat meg, az élet egy örökké tartó tanulás. Következtetéseiről, tapasztalatairól egy 2020-as, év eleji blogcikkünkben számol be.

Hogyan tovább?

Nagyon köszönjük kedves Kolléga ezúton is az együttműködést, a belénk vetett bizalmat! Ígérjük, hogy a 2020-as évnek még nagyobb kíváncsisággal, elhivatottsággal, számos ötlettel és tele motivációval futunk neki. Vigyázat, mert a lécet még magasabbra tettük, így jövőre is csak a legjobbra számíthat tőlünk.

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben, mosolyokban, boldog páciensekben gazdag új évet kívánunk a praxis összes dolgozójának!

Egy napot se mosoly nélkül! 🙂

Share:

Leave comment

17 + 15 =

Szigeti út 50.

Pécs, Magyarország

TEL:

+36 (30) 470 9987

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

E-mail:

precizdental@gmail.com