Hívjon minket:+36 (30) 470 9987

Szolgáltatásaink

Fém és allergénmentes

Cirkon korona és hídpótlások (ZirkonZahn CAD/CAM technológia)

A 21. század csúcstechnológiája. Laborunkban számítógép által vezérelt, Zirkonzahn CAD-CAM fréz géppel készített cirkon munkáink mikron pontosságúak és olyan magas esztétikai színvonalat képviselnek, mint a természetes fog, vagy talán annál is szebb. Csakis kizárólag 100% eredeti ZirkonZahn tömbből.

Hollywood-i sztármosoly

Héjkerámia porcelán héjak, e-max préstechnológia, inlay/onlay

 

A legszebb és legesztétikusabb fogpótlás a tökéletesen gyönyörű mosoly érdekében. IVOCLAR e.max préstechnológiánkkal professzionálisan elkészített porcelán héjak, koronák, inlayk, onlayk biztosítják a természetesen szép fogazat helyreállítását és a gyönyörű hófehér mosolyt minimális fogveszteség mellett, vagy akár anélkül is.

Tökéletes frikció

Teleszkóprendszerek, teleszkópos fogpótlások

Kifogástalan frikció esztétikai kompromisszumok nélkül. Aranyból, vagy ami a specialitásunk Co-Cr ötvözetből készítjük pontos, esztétikus és költséghatékony teleszkóp munkáinkat. Az akrilát alaplemezes, vagy fémlemezzel kombinált teleszkóprendszereket német technológiával és magas szakmai tudással, nagy rutinnal kivitelezzük.

Hibátlan illeszkedés

Implantátumos munkák

Nagy tapasztalatunk és szaktudásunk révén német precizitású technológiánkkal bármely implantátum rendszerbe elkészített fogművek rendkívül pontosan és tökéletesen illeszkednek. Az implantátumokra kivehető fogpótlásaink stabilan és kifogástalanul rögzülnek, amelyeket magas és egyedi esztétikai igényeket szem előtt tartva készítünk el.

Láthatatlan csatlakozás

Kombinált rejtett elhorgonyzású pótlások

Korszerű, rendkívül precíz finommechanikai rejtett elhorgonyzású technológiánkkal láthatatlan csatlakozást alakítunk ki a fix és a kivehető fogpótlások között. Esztétikában, kényelemben és kezelhetőségben hibátlan fogművek, amelyek ötvözik a fix és kivehető technológiánk és szaktudásunk elegyét és magas színvonalát.

Élethű porcelán

Fémkerámia koronák és hidak

Precíz német szaktudásunkkal és modern, pontos öntéstechnológiánkkal készült korszerű porcelánvázaink nagyon stabilak, rendkívül pontosak és ezáltal hosszú távon megőrzik és megvédik a preparált fog épségét és egészségét.

Kerámia leplezéseinket egyedi igényeket szem előtt tartva készítjük a legmodernebb és legesztétikusabb kerámia anyagokból, amelyek a természetes fogéval megegyező keménységet és kifogástalan esztétikai hatást biztosítanak, ezáltal elérve a tökéletesen természetes fogformát és az őszinte, boldog mosolyt.

Kényelmes, esztétikus és stabil

Kivehető teljes vagy részleges protetikai munkák, fogsorok

Laborunkban dolgozó kollégáink folyamatosan hazai és külföldi képzéseken vesznek részt. Az ő munkájukat dícsérik a gyönyörű és stabil fogsorok. Német minőségű anyagokkal és exkluzív foggarnitúrával varázsoljuk egyedivé a páciensek fogsorát, amelyek tökéletesen illeszkednek a páciens arckarakteréhez.

PRECÍZ-DENTAL

100% minőségi garancia

Megnyugtató és biztonságot adó 100% minőségi garancia!

A precíz munka lényege, hogy kiemelkedő minőségű, márpedig ez cégünk alapfilozófiája. Minden általunk végzett munkára garanciát vállalunk, így Ön nem kerülhet kellemetlen helyzetbe! Ez azt jelenti, hogy az Ágoston Precíz-Dental által készített összes fogműre maximális garanciát vállalunk. Ha bármilyen minőségi probléma adódik az általunk készített fogművekkel, akkor azok árát visszatérítjük, vagy teljesen ingyenesen újat készítünk.

Önnek semmi dolga

Fogfutár szolgáltatás

Fogfutárunk a megrendelést követően 1 órán belül átveszi Öntől a lenyomatot és gondoskodik a fogtechnikai laborunkba történő mielőbbi beszállításáról. A kész minőségi fogpótlásokat határidőre pontosan kiszállítja és személyesen az Ön kezébe átadja.

Szigeti út 50.

Pécs, Magyarország

TEL:

+36 (30) 470 9987

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

E-mail:

precizdental@gmail.com