Hívjon minket:+36 (30) 470 9987

Rólunk

Ágoston Precíz-Dental

Történetünk

Tisztelt Fogorvos!

Ágoston György vagyok, fogtechnikus mester az Ágoston Precíz-Dental tulajdonosa és ügyvezetője. Feleségem Ágoston Beáta szintén fogtechnikus, a cég ügyvezetője.

Szakmai pályafutásomat 20 évvel ezelőtt kezdtem itthoni laborokban. Az akkori minőség és a színvonal nagyon nem tetszett nekem, sokkal többre és igényesebbre vágytam. Német fogászati szaklapokat böngészve irigykedve és áhítattal csodáltam a képeken látott precíz és lenyűgözően esztétikus fogpótlásokat. Ekkor eldöntöttem, hogy én is ilyen színvonalú munkákat szeretnék készíteni. Ezen felbuzdulva kimentem Németországba dolgozni, ahol német viszonylatban is magas színvonalú fogtechnikai laborban dolgozhattam. Úgy gondoltam, hogy a fogtechnikában elengedhetetlen magas szintű német precizitást és a munkához való hozzáállást itthon, Magyarországon kamatoztatom.

2002-ben feleségemmel, Ágoston Beátával alapítottuk meg saját fogtechnikai vállalkozásunkat Ágoston Precíz-Dental néven. Célunk olyan prémium minőségű fogpótlások készítése, amelyek rendkívül pontosak és precízek, funkcionálisan tökéletesen működnek és az egyedi esztétikai igényeknek maximálisan megfelelnek.

Ágoston Beáta fogtechnikus és
Ágoston György fogtechnikus mester a cég ügyvezetői

Precizitás és kiemelkedő színvonal

Filozófiánk

Kiemelkedő színvonalú munkáinkkal szeretnénk hozzájárulni fogorvos megrendelőink sikerességéhez, hogy pácienseik elégedettek legyenek és visszakapják önbecsülésüket valamint minőségi életet tudjanak élni.

Számunkra a legnagyobb öröm, amikor munkáink szájba kerülnek és látjuk az elégedett mosolyt a fogorvos és páciense arcán.

Egyedülálló és megnyugtató

100% mosoly garancia

Garantáltan elégedett lesz!

Mosoly garanciánk azt jelenti, hogy ha az új fogak és fogpótlások átadása után nem felhőtlen a mosoly akár a fogorvos, akár a páciens részéről, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a fogpótlás teljes árát 24 órán belül.

PRECÍZ-DENTAL

100% minőségi garancia

Megnyugtató és biztonságot adó 100% minőségi garancia!

A precíz munka lényege, hogy kiemelkedő minőségű, márpedig ez cégünk alapfilozófiája. Minden általunk végzett munkára garanciát vállalunk, így Ön nem kerülhet kellemetlen helyzetbe! Ez azt jelenti, hogy az Ágoston Precíz-Dental által készített összes fogműre maximális garanciát vállalunk. Ha bármilyen minőségi probléma adódik az általunk készített fogművekkel, akkor azok árát visszatérítjük, vagy teljesen ingyenesen újat készítünk.

Szigeti út 50.

Pécs, Magyarország

TEL:

+36 (30) 470 9987

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

E-mail:

precizdental@gmail.com