Hívjon minket:+36 (30) 470 9987

Vajon mi okozza, hogy szalad a rendelés?

Vajon mi okozza, hogy szalad a rendelés?

Kevés dolog van, ami jobban bosszantja a fogorvosi kezelésre érkező pácienseket, mint a hosszas késések, a rendelőben eltöltött percek, vagy akár órák. A várótermi ülés a beteg számára is a munkától vagy a családtól elvett időnek számít, és a fogorvosi rendelő megítélését is jelentősen befolyásolja, ha a beteg nem a tervezett időben kerül a fogorvos székébe, vagy a tervezettnél sokkal hosszabb időt tölt ott.

A tervezhetőség természetesen kétirányú, hiszen a betegeknek is időben meg kell jelenniük a rendelőben, ha azt akarjuk, hogy pontos legyen a kiszolgálás, de a fogorvosi beavatkozások idejének is előreláthatónak kell lenniük.

A betegek pontosságának elősegítése érdekében sok praxis készenléti díjat vezetett be, amelyet a páciens 30 perces késése, vagy a 24 órán belüli lemondásakor köteles fizetni. Természetesen ez a díj is csak akkor életszerű és elfogadható a betegek részéről, ha a fogorvos hibájából nem, vagy csak minimálisan fordul elő késés a rendelőben.

A legjobb asszisztensek, a legkörültekintőbb ütemezés sem ér semmit, ha a fogorvos nem tudja pontosan, hogy az egyes beavatkozások mennyit időt fognak igénybe venni. Az esetek nagy részében a fogorvos nagy tapasztalata már elengedő, hogy megállapítsa, hogy mennyi időt kell szánni egy-egy betegre, de mi a helyzet akkor, ha rajta kívül álló okok miatt csúszik a rendelés. A fogtechnikai labor ezért kritikus pont a határidők tartásában.

A rendelőn kívülről érkező fogpótlások esetében gyakran felmerülő probléma, hogy a pontatlanságok és a határidős csúszások miatt a fogművek beillesztése elhúzódhat, így felborítva a fogorvos egész napját és pontosan tervezett ütemtervét. Nem illeszkedik, kényelmetlen vagy csak nincs ott a beteg érkezéskor? Ezek mind a fogorvostól független tényezők, és a minimum, hogy számíthat arra, hogy ilyen hibák ne forduljanak elő.

Az Ágoston Precíz–Dentálnál ezért azt tűztük ki célul, hogy a precíz munkával és a határidőre történő munkavégzéssel elősegítsük a fogorvosi rendelők váróiban töltött idő minimálisra csökkentését.

A milliméter pontosra tervezett fogpótlásaink szájba illesztése olyan hatékonyan működik már elsőre, hogy nem lesz szükség plusz időre a beteggel. A páciense nem csak az esztétikailag tökéletes fogsorral lesz tökéletesen elégedett, hanem a beavatkozás idejével és a késések nélküli, pontos kiszolgálással is.

Az ideje természetesen Önnek is drága, de a fogpótlásokra fordított idő csökkentésével annyi időt szabadíthatunk fel Önnek, amely elegendő lehet akár újabb betegek ellátására is.

Hadd segítsünk Önnek is, hogy csökkentse a várótermi várakozási időket ezzel növelje a páciensei elégedettségét és növelje az ügyfélkörét.

Próbáljon ki minket, ha úgy érzi, hogy támogathatjuk a praxisát a hatékonyabb beteg kiszolgálásban! Garantáljuk az elégedettségét!

 

 

Share:

Leave comment

1 + tizenhat =

Szigeti út 50.

Pécs, Magyarország

TEL:

+36 (30) 470 9987

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

E-mail:

precizdental@gmail.com