Hívjon minket:+36 (30) 470 9987

Hogyan NE legyen rémálom a fogpótlás a fogorvosnak és páciensnek?

Hogyan NE legyen rémálom a fogpótlás a fogorvosnak és páciensnek?

Kívülről a fogorvosok élete olyan egyszerűnek tűnik. Kényelmes munka, szép munkakörnyezet, presztízs és ráadásul magas jövedelem.

Ám ez csak a felszín.

Ön pontosan tudja, hogy nap mint nap mennyi stresszt él meg. Ami egyszerűnek tűnik kívülről, az a valóságban összetett és idegőrlő. Mert minden páciens kiváló munkát, törődést és maximális odafigyelést vár el. Sőt, mindezt úgy, hogy a megjelölt időpontban pontosan fogadják, minden határidőre elkészül.

Nem elég jó fogorvosnak lenni, Ön gyakorlatilag már menedzser is, aki a szakmai hírnevét és ezáltal a megélhetését kockáztatja nap mint nap. Hiába szolgál ki hibátlanul egy héten több tucatnyi pácienst, elég egyszer hibázni.

Mindeközben Ön ki van szolgáltatva!

Mondjuk ki, az Ön munkájának sikere a legtöbb esetben részben azon áll vagy bukik, hogy a fogtechnikusa milyen munkát végzett. Az elkészült fogművet be tudja-e rakni a páciens szájába, jól illeszkedik-e, kényelmes-e, esztétikus-e, tetszik-e a páciensének. Kockázatok szinte végeláthatatlan sora.

A következményekért viszont Ön tartja a hátát!

Mindenért Ön felel. Az Ön hitelessége a kérdés nem a beszállítójáé. Az Ön szakértelme, klientúrája, hitelessége és bevétele bánja, ha a dolgok nem működnek. Ezért egyáltalán nem csoda, ha ideges. Ki van szolgáltatva valaki másnak.

Hiába zseniális fogorvos Ön, rossz vagy akár csak közepes minőségű fogpótlással dolgozni maga a rémálom. Ha egyáltalán nem jó és emiatt újra kell jönnie a páciensnek elégedetlen és csalódott lesz, nagyon. Ön pedig kezdhet aggódni, hogy vajon a javítás után jó lesz vagy sem? Jön a kétely és amikor a páciens legközelebb beül a székébe nem csak ő reménykedik abban, hogy használható lesz a fogpótlás.

De akkor sincs sokkal jobb helyzetben, amikor nem teljesen használhatatlan, de a tökéletestől távol áll a kapott fogmű. Hiszen ha nehezen illeszkedik vagy kényelmetlen, akkor is Önnek kell megoldania azt. Ilyenkor kezdődik a korrekciók végeláthatatlan sora, a faragás, a csiszolás, hogy nagy nehezen passzoljon a pótlás.  Közben pörögnek a percek, a székben ülő páciens is látja, érzi, hogy valami nem tökéletes, Ő is feszült lesz. De nem csak ő, hiszen amikor csúszás van a rendelésben, akkor ideges a váró, aggódik az asszisztens és az Ön pulzusa is az egeket veri.

 

 

Mindez egyetlen pótlás miatt, ami nem tökéletes.

A csúszás azonban nem csak ezért fájdalmas. Miközben rohan az idő… és Ön pénzt veszít. Hiszen minden egyes órával, minden újabb próbával, minden korrekcióval amikor ugyanaz a páciens ül a székében, Ön pénzt veszít, mert nem kérhet el többet ugyanazért a munkáért csak azért, mert nem sikerült tökéletesre és Önnek többet kell dolgoznia. A rossz fogpótlás tehát nem csak bosszúságot okoz, de az idejét is rabolja. Mint tudjuk az idő pénz, az Ön esetében szó szerint! A rossz fogpótlás igazi anyagi vesztese a fogorvos, aki közben nem keres pénzt. Nem csoda, hogy ideges…

Képzelje el, hogy soha többet nem kell ezen aggódnia. Nem azért, mert már nem foglalkozik fogpótlásokkal. Épp ellenkezőleg: többet csinál, mint bármikor korábban. De már egyáltalán nem ideges. Nem csak kívül, de belül is mosolyog, amikor a páciensei beülnek az Ön székébe. Végre nem nyugalmat erőltet magára, hanem valóban nyugodt és kiegyensúlyozott.

A kapott fogpótlások mindig bőven időben ott vannak és olyan egyszerűen és tökéletesen illeszkednek, mint két Lego darab. Percek alatt végez, a pótlások pedig gyönyörűek. Az ügyfelek egytől-egyig elégedettek és boldogok, sőt, folyamatosan ajánlják Önt.

Ilyen nem csak a mesében van. Ez az Ön élete lehet.

Búcsút inthet az aggódásnak és napi idegeskedésnek. A páciensei esténként nem panaszkodva, hanem hálálkodva hívják fel. Újra élvezni fogja a hivatását és büszke lehet a munkájának eredményére. Mindössze egyetlen lépésre van attól, hogy  ezt elérje.

Olyan fogtechnikai beszállítóra van szüksége, aki megteremti a biztos nyugodt hátteret. Olyan partner, akivel élmény együtt dolgozni és aki pontosan tudja, hogy Ön mit kockáztat nap mint nap.

A váltás, egy új fogtechnika azonban nem egyszerű, ezt mi is tudjuk.

Ezért teljesen kockázatmentessé tesszük Önnek. Próbáljon ki minket, mert 100% garanciát vállalunk! Ha nem maradéktalanul elégedett visszafizetjük a fogpótlás árát.

Meggyőződésünk, hogy az általunk képviselt munka minősége meg fogja győzni Önt arról, miért érdemes velünk dolgoznia.

 

Küldje el az első megrendelését hozzánk és tapasztalja meg az idegeskedés nélküli fogorvoslást!

Iratkozzon fel hírlevelünkre is, mert rendszeresen küldünk híreket a fogtechnika világából, megosztjuk az eseteinket és exkluzív ajánlatainkról is itt értesülhet első kézből!

 

 

Share:

Leave comment

három × kettő =

Szigeti út 50.

Pécs, Magyarország

TEL:

+36 (30) 470 9987

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

E-mail:

precizdental@gmail.com