Hívjon minket:+36 (30) 470 9987

Rólunk mondták

Dr. Nagy Ákos egyetemi docens, intézetigazgató, tanszékvezető – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„Elégedettségem okát egy szóban összefoglalhatom: innovatív hozzáállás. Mind módszertani, mind ütemezési tekintetben rugalmas a labor, egyeztetésre mindig kész. Jó kommunikációs hozzáállás, a munka minősége teljes mértékben a szolgáltatás középpontjában áll. A labor inkább rákérdez a lenyomaton, vagy a mintán nem egyértelműen látható részletekre, készen állnak akár a fogorvost is megkérni a korrekcióra. Ezzel biztosítva a kiváló minőséget, amellyel a beteg, a fogorvos és a labor egyaránt elégedett lehet hosszú távon.“


Dr. Bács Laura fogorvos

„Az Ágoston Precíz-Dental mindig pontosan, szépen dolgozik. Nem csak én, hanem a betegeim is elégedettek a munkájukkal. Ráadásul a garanciális problémák kezelésében is maximálisan partnerek. Remélem, még sokáig tudunk együtt dolgozni!”


Dr. Szalma József egyetemi docens, dentoalveoláris szájsebész, tanszékvezető – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„Amellett, hogy precízen dolgoznak, időben és pontosan is szállítják a munkákat. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan elvárják a legjobb orvosi előkészítést, jelzik, ha az nem tökéletes és ugyanígy saját munkájuknál is elfogadják az esetleges kritikát. A közös munka orvos és fogtechnika között kiváló hangulatú, a jó kommunikációnak semmi akadálya. Nyugodt szívvel ajánlom!“


Dr. Spengler Péter fogorvos

„A fogtechnikai munkában fontosnak tartom a rugalmasságot. Ez a Precíz-Dental esetében mind a technikus-orvos kapcsolatban, mind az egyéni kérések teljesítésében, mind a határidőkben megnyilvánul. Emellett folyamatos fejlesztésekkel mindig tudják „hozni” a legújabb technológiákat. De a hardver mit sem ér, ha mögötte nem áll egy felkészült, munkájára precíz, igényes fogtechnikus.”


Dr. Dósa Réka fogorvos

„Nagyon elégedettek vagyunk a labor színvonalával, gyorsaságával, pontosságával. Szívesen dolgozunk már sok-sok éve velük, mert mindent meg tudunk beszélni, rugalmasak és segítőkészek.”


Dr. Krajczár Károly szakorvos, részlegvezető, konzerváló fogászat – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„ Nagyon elégedett vagyok az Ágoston Precíz-Dental munkájával a hosszú ideje tartó jó munkakapcsolat és a rugalmas problémakezelés miatt.”


Dr. Marcin Pietras fogorvos

„Eddig amit megbeszéltünk, mindig becsületesen és pontosan kivitelezték. A munkák minősége és esztétikuma megfelel az elvárásaimnak, azok pedig  szigorúak. Ami  homályos,  a garanciális feltételek. Megjegyzem ezzel sosem volt gond.”


Dr. Taya Yusuf fogorvos

„Azért ők a legjobbak, mert interaktívak, precízek és kimagasló az esztétikai érzékük.”


Dr. Lempel Edina egyetemi adjunktus, konzerváló fogászat – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„Számomra fontos, hogy a fogtechnikussal közvetlen munkakapcsolatot lehessen kialakítani, személyesen tudjam megbeszélni az adott esetet. Szintén elsődleges szempont, hogy a technikus számára is a páciens érdeke legyen a legfontosabb. Dolgozzon precízen, rövid intervallumokkal és törekedjen az állandó fejlődésre, fejlesztésre. Legyen nyitott az aktuális módszerekre és a modern, új technológiákra. Én erre a fogtechnikai laborra rátaláltam, ezért dolgozom már több, mint 10 éve az Ágoston Precíz-Dental fogtechnikai laborral.”


Dr. Schreindorfer Károly szakorvos, konzerváló fogászat – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„Pontos, precíz szolgáltatás, prémium minőségű esztétikus fogpótlások, korrekt áron.”


Dr. Sándor Balázs egyetemi tanársegéd, részlegvezető, gyerekfogászat – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„A munkák precízek, esztétikusak. Orvosi hibát jelzik . A munkák elkészítésének határidejében rugalmasak, képesek gyorsított készrevitelre is, amennyiben a páciens igényli. Munkájukra garanciát vállalnak, mely érvényesíthető. Van lehetőség személyes konzultációra.“


Dr. Szalai Anikó fogorvos

„Szakmailag felkészült, együttműködő csapat. Igényes munkákat kapok, pontos határidőkkel. Garanciális probléma esetén azt maximálisan kijavítják, korrigálják. Ha valami az én munkámmal nem stimmel, azt is jelzik, ami a minőségbiztosításban játszik fontos szerepet. Pácienseink elégedettek az átadott fogpótlásokkal.”


Dr. Tóth András fogorvos

„Ami az Ágoston Precíz-Dental mellett szól: a kiszámítható precizitás, kiváló esztétika, rövid határidők, lenyomatok szuper olvasása, szakmai tapasztalat az új technológiáknál is.”


Dr. Gurdán Zsuzsanna egyetemi tanársegéd, részlegvezető, fogszabályozás – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„Nagyon ügyesek, szépen és precízen dolgoznak. Profi megbízható csapat. A munkákat határidőre pontosan szállítják.”


Dr. Marada Gyula szakorvos, részlegvezető, fogpótlástan – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„A minőségben nem ismernek kompromisszumot. A funkció esztétikával párosul.”


Dr. Muzsek Zsófia egyetemi tanársegéd, fogpótlástan – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„Precíz, pontos munkák, szép kivitelezéssel. A front régióban készülő fémmentes pótlások a kedvenceim. Pácienseim boldogan, szép mosollyal távoznak a rendelőből.”


Dr. Kiss Gábor fogorvos

„A laborra összességében az innovatív team-munka a jellemző. Maximális precizitás a munkák minőségében és a határidők betartásában. A labor valamennyi munkatársa hozzáértően kommunikál, egyértelműen a sikeres munkát, az elégedett pácienst, mint közös célt szem előtt tartva. Jó problémakezelés, a feladat megoldására törekvés jellemzi a labort. Az esetleges hibákat elismerik, annak mielőbbi javítására törekednek, azokból tanulnak. Ennek fényében ezt joggal elvárják az orvostól is. A munkák szállításának gondját leveszik a rendelő válláról, azt nagy hatékonysággal, rugalmasan végzik. Nagy erényük a fejlődésre törekvés, az új megismerésének igénye, a tanulás iránti vágy. Összességében ambiciózus, jól felkészült profi csapat.”


Dr. Gábor Zsuzsanna fogorvos

„A megrendelő igényeihez maximálisan alkalmazkodnak, rugalmasak. Napi szintű a kapcsolattartás a labor és a rendelő között, teljeskörű szolgáltatást nyújtanak. Minden egy helyen, ezért időt, energiát spórolnak meg nekem.”


Dr. Markovics Dóra egyetemi tanársegéd, fogpótlástan – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„A technika minden munkája, nevükhöz hűen mindig precíz és pontos. A rögzített pótlások formái, színei, kerámia leplezések nagyon szépek, megszólalásig hasonlítanak a természetes fogakra. A laborral és a csapattal nagyon jól és könnyen lehet együttműködni. Nagy figyelmet fordítanak a páciens igényeire és a fogorvosok kéréseire.”


Dr. Baumann Petra szakorvos, fogpótlástan – PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinika

„Pontos, precíz munkák. A kerámiák élethűek, gyönyörűek. A páciensek igényét mindig figyelembe veszik. Együttműködőek a labor munkatársai.”


Dr. Nouri Pasha fogorvos

„A munkák mindig pontosan elkészülnek, precízek. Szervezetten működik a rendszerük. Bármi kérésem van, maradéktalanul teljesítik.”


Dr. Oláh Mónika fogorvos

„Jó minőségben, határidőre, korrekt áron dolgozik a fogtechnikai labor. Rugalmasan és maximálisan igyekszik kiszolgálni megrendelőit. Képzett kollégáik  törekednek a jó partnerkapcsolatra. Fogorvosi rendelőink kiemelt partnere az Ágoston Precíz-Dental.”


Dr. Dudás Gergely fogorvos

Nevükhöz hűen rendkívül precízen dolgoznak. Probléma megoldó képességük azonnali és rugalmas. Esztétikai érzékük kimagasló. A legmodernebb technológiákat  ügyesen alkalmazzák, nyitottak az új ötletekre. Egyedi  igényeket  maximálisan teljesítik. Minindig bizalommal fordulhatok hozzájuk. Csak ajánlani tudom őket.˝


Dr. Dicenty Katalin fogorvos

„Pontos, precíz munkákat kapunk. Gyors, rugalmas ügyintézés, reklamáció esetén készséggel segítenek.”

Szigeti út 50.

Pécs, Magyarország

TEL:

+36 (30) 470 9987

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

E-mail:

precizdental@gmail.com