Hívjon minket:+36 (30) 470 9987

Ingyenes próbamunka

Ingyenes próbamunka

Próbálja ki ingyen!

Legyünk őszinték, a fogtechnikus választás az Ön részéről egy bizalmi kérdés. Az Ön munkájának a sikere múlik azon, hogy a fogtechnikus milyen munkát végez.

Gyakorlatilag egy picit ki is van szolgáltatva a technikusának.

Ugyanakkor minden hibát Önnek kell a pácienssel kommunikálni, Ön tartja azokért a hátát. Ráadásul a fogtechnika nem épp a legolcsóbb terület. Éppen ezért egy új fogtechnikát kipróbálni költséges és rizikós! Mi van, ha rosszul dönt?

Ezért úgy döntöttünk, hogy kockázatmentessé tesszük ezt a lépést Önnek!

Ingyenesen kipróbálhat minket!

Meggyőződésünk, hogy az általunk képviselt munka minősége meg fogja győzni Önt arról, miért érdemes velünk dolgoznia. Ebben olyannyira biztosak vagyunk, hogy az első munkáját nagyon szívesen és ingyen elkészítjük, bármilyen későbbi kötelezettségtől mentesen.

Igen, az Ön első megrendelését teljesen ingyenesen fogjuk elvégezni. Szeretnénk, hogy ha Ön is átélné azt a pillanatot, amikor egy tökéletesre sikerült fogpótlással dolgozhat. Hibátlan az illeszkedés, tökéletes a harapás és esztétikailag is kifogástalan, amely időben, határidőre elkészült és az Ön rendelőjébe ki lett szállítva.

Milyen munkákra vonatkozik az ajánlatunk? Bármilyenre! Nincs apró betű, nincs rejtett költség. Azért csináljuk, mert így szeretnénk új fogorvos partnerekkel gazdagodni, akikkel kölcsönösen elégedetten tudunk hosszú távon együtt dolgozni.

Természetesen, ha a próbamunkát követően nem elégedett velünk, úgy nem köteles velünk dolgozni a jövőben sem. Ha viszont igen, akkor ismerni fogja azt a kiemelkedő minőséget és odaadást amivel a munkánkat végezzük!

Önnek nincs más dolga csak, mint alább megadnia az adatait és kollégánk néhány órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot (munkaidőben).

Kérje első ingyenes munkánkat minden kötelezettség nélkül, nem fogja megbánni!

Kapcsolat

Próbáljon ki minket!

Ha igénybe venné ingyenes próbamunka szolgáltatásunkat, vagy kérdése van akkor az alábbi űrlap kitöltésével tud írni nekünk. Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Telefonos elérhetőség: 30/470-9987

Szigeti út 50.

Pécs, Magyarország

TEL:

+36 (30) 470 9987

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

E-mail:

precizdental@gmail.com